ШВЕДСКА ГИМНАЗИЯ БЕРГМАН 

RBf 

 

ЧАСТНА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ

С РАЗШИРЕНО ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ ПО 

 

КОМУНИКАЦИОНЕН МЕНИДЖМЪНТ 

ФИЛМОВА И ТЕЛЕВИЗИОННА РЕЖИСУРА 

 

По инициатива на Съвета на европейската научна и културна общност и Клуба на българския културен и научен елит, в сътрудничество с европейски образователни институции, се открива нова Гимназия от 8-ми клас – ШВЕДСКА ГИМНАЗИЯ БЕРГМАН – RBf с  интересни за реализацията на младите хора специалности:

 

КОМУНИКАЦИОНЕН МЕНИДЖМЪНТ,

ФИЛМОВА И ТЕЛЕВИЗИОННА РЕЖИСУРА

 

 

ШВЕДСКА ГИМНАЗИЯ БЕРГМАН – RBf  организира " Ден на отворените врати "

на 5-ти ноември, в Съюза на българските журналисти, ул. "Граф Игнатиев" № 4, в Залата на Пресклуб "Журналист", етаж III, от 14 до 16 часа.

Канят се ученици от 7-ми и 10-ти клас, учители, класни ръководители на тези класове, родители и всички, които се интересуват от новите специалности.

 

По време на Деня на отворените врати ще се представи интересна информация за учебните дисциплини, за реализацията на завършващите ШВЕДСКА ГИМНАЗИЯ БЕРГМАН – RBf  като мениджъри, журналисти, рекламни специалисти, режисьори…

 

Ще се представи полезна информация за Подготвителния съботен дигитален курс във Факултета по журналистика при Софийския университет "Св. Климент Охридски", който подготвя учениците за успешното им представяне при кандидатстването в 

ШВЕДСКАТА ГИМНАЗИЯ БЕРГМАН – RBf 


За контакти: телефон 0888 314 555,   email: expertsbg@gmail.com





Коментари

Популярни публикации